Preset Color

Кутија за чај

Кутија за чај, изработена од дрво, украсено со натписот Teaи плетено срце. Кутијата се состои од две прегради. Димензии: 20 цм должина и 9 цм висина и 10 цм ширина.
Достапност : На залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
$6.62
Оди во кошничка