Preset Color

Корпи и кошници

View as
Sort by
Display
per page

Кошница

Пластична кошница погодна за складирање овошје на брендот Sterkplast - производство Романи...
29.00 ден
45.00 ден

Корпа сребрена

Пластична корпа погодна за складирање овошје и слично во сребрена боја на брендот Sterkpla...
39.00 ден
59.00 ден

Корпа сина

Пластична корпа погодна за складирање овошје и слично во сина боја на брендот Sterkplast Р...
39.00 ден
59.00 ден

Корпа

Пластична корпа погодна за складирање овошје и слично на брендот Sterkplast Романско произ...
39.00 ден
59.00 ден

Корпа розева

Пластична корпа погодна за складирање овошје и слично во розева боја на брендот Sterkplast...
39.00 ден
59.00 ден

Кошница бела

Пластична кошница во бела боја на брендот Sterkplast Романско производство. Димензии 27х2...
29.00 ден
39.00 ден

Кошница сина

Крем пластична кошница во сина боја на брендот Sterkplast Романско производство. Димензии ...
29.00 ден
39.00 ден

Корпа машна бела

Пластична корпа со машна во бела боја на брендот Sterkplast - Романско производство со дим...
49.00 ден
69.00 ден

Корпа машна

Пластична корпа со машна на брендот Sterkplast - Романско производство со димензии 18х25х9...
49.00 ден
69.00 ден

Корпа машна крем

Пластична крем корпа со машна на брендот Sterkplast - Романско производство со димензии 18...
49.00 ден
69.00 ден

Корпа машна сина

Пластична корпа со машна во сина боја на брендот Sterkplast - Романско производство со дим...
49.00 ден
69.00 ден

Крем кошница

Пластична крем кошница на брендот Sterkplast - Романско производство со димензии 27х20х9 ц...
29.00 ден
45.00 ден