Preset Color

Украси и останато

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

1.Украс стаклен топка

Стаклен украс во форма на топка, која е исполнета со компоненти од приридата. Стаклената т...
€3,70

2. Украс стаклен топка

Стаклен украс во форма на топка, која е исполнета со компоненти од приридата. Стаклената ...
€3,70

Светлечка топка голема

Украсна светлечка топка декорирана со ангелчиња во бела боја, која функционира на батерии ...
€4,67

Светлечка топка средна

Украсна светлечка топка декорирана со ангелчиња во бела боја, која функционира на батерии ...
€3,70

Топка ангел мини

Украсна светлечка топка декорирана со ангелчиња во бела боја, која функционира на батерии ...
€2,09

Слон

Украс слон изработен од керамика кој е декориран со златни и сребрени компоненти кои на с...
€7,89

Слон 10цм

Слонче изработено од керамика, декорирано со компоненти налик на мозаик, со што добива уни...
€2,09

Слон 14 цм

Слонче изработено од керамика, декорирано со компоненти налик на мозаик, со што добива уни...
€3,38

Слон 9 цм

Слонче изработено од керамина, декорирано со компоненти налик на мозаик, со што добива уни...
€1,43

Слон украс

Украс изработен од повеќе слончиња во сребрена боја, кои даваат уникатност на секој просто...
€3,06

Украс сувенир слон

Декоративен украс во форма на слон кој е составен од убаво изработена керамика, декориран ...
€3,38

Касичка крава портокалова

Касичка во форма на крава во портокалова боја, која на самата касичка и дава пријатен изгл...
€1,77

Касичка крава розе

Касичка во форма на крава во розе боја, која на самата касичка и дава пријатен изглед. Изр...
€1,77

Касичка крава сина

Касичка во форма на крава во сина боја, која на самата касичка и дава пријатен изглед. Изр...
€1,77

Миризлив украс

Декоративна вазничка со суви гранки и суво цвеќе, со пријатна свежина, што може да се кори...
€2,58

Огледало

Огледало од уникатно изработен метал во бакар боја, декорирани со циркони и цветни компоне...
€1,59

Сет огледало и чешел

Сет составен од огледало и чешел, од уникатно изработен метал во бакар боја, декорирани со...
€2,09

Сувенир бувчиња

Украс/сувенир, уникатно изработен од дрво во златна боја и огледало. Димензии: 23 цм виси...
€8,03

Цвеќе во ламба

Украс во форма на сијалица во кој има декоративно засадено цвеќе со природен изглед. Украс...
€4,02

Балерина

Уникатна балерина изработена од метал и декоративна метална мрежа. Димензии 29,5 цм висин...
€12,08