Preset Color

Керамички здели за печење

Керамички здели погодни за печење мафини и колачи Димензии 23х12 цм, висина 5,5 цм
Достапност : 1 на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
€3,06
Оди во кошничка