Preset Color

Здели

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Држач за мафини

Керамичка здела на постоње, наменета за мафини, која изгледа декоративно и модерно. Димен...
55,00 ден

Коопман сад 3 дела

Коопман сад составен од три здели кои можат да се користат за повеќе намени, поставни на о...
799,00 ден

Сад за рерна

Правоаголен сад кој може да се користи и за во рерна за загревање на оброкот или да се ко...
250,00 ден

Коопман сад за сос

Коопман сад за сос кој се состои од три здели кои се ставени на дрвена подлога и три лажич...
280,00 ден

Здела срце

Керамичка декоративна здела со форма на срце,во крем боја наменета за грицки. Димензии: ...
45,00 ден

Здела со шест прегради

Керамичка здела со шест прегради со димензии 30 цм дијаметар, 4 цм висина
620,00 ден

Здела со три прегради

Керамичка здела со три прегради со димензии 28 цм дијаметар, 3,5 цм висина
570,00 ден

Коопман сад 3/1

Коопман сад составен од три здели кои се поставени на дрвена даска. Зделите се декорирани ...
720,00 ден

Коопман зад за грицки

Коопман сад за грицки, кој е изработен од три споени здели. Димензии: 24 цм должина и 8 ц...
130,00 ден

Здела маслинки

Здела за маслинки со уникатна форма на изработка на крамиката. Димензии: 31,5 цм должина
180,00 ден

Дупла здела

Здела со форма на две споени срциња изработена од керамина во бела боја. Димензии: 19,5 ц...
99,00 ден

Керамичка задела

Здела со форма на коцка, со импровизирани рачки странично. Димензии:13 цм должина (вклучу...
45,00 ден

Здела коцка

Здела во форма на коцка, изработена од керамика во бела боја. Димензии: 10 цм ширина, 10ц...
35,00 ден

Сет чоколадо

Сет кој е составен од две здели во кој се топи чоколадото и се користи за чоколаризирање и...
450,00 ден

Помфрит корпа

Корпа за помфрит изработена од никел наменета да уникарно декорирање, но воедно може и да ...
220,00 ден

Сет за сервирање

Сет за сервирање, со дрвена подлога и керамичка чинија врз која се сервира. На чинијата се...
1.500,00 ден

Здела керамика

Декоративна здела со неправилна форма, наменета да сервирање на додатоци во исхраната. Ди...
29,00 ден

Кремичка бела здела

Керамичка здела, со униатна изработка на керамиката во бела боја. Димензии: 12,5 цм дијам...
49,00 ден

Здела за овошје

Керамичка здела во бела боја, со четири прегради наменета за овочје, која со себе вклучува...
650,00 ден

Здела керамичка

Керамичка здела во бела боја, со четири прегради. Димензии: 20 цм должина, 20 цм ширина и...
450,00 ден