Preset Color

Декоративни здели

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Голем сталак огледало

Декоративен стаклен сталак , наменет за колачи и торти. Уникатно изработен од стакло-оглед...
1.550,00 ден

Мал сталак огледало

Декоративен стаклен сталак , наменет за колачи и торти. Уникатно изработен од стакло-оглед...
960,00 ден

Правоаголен саталак огледало

Декоративен стаклен сталак , наменет за колачи и торти. Уникатно изработен од стакло-оглед...
1.200,00 ден

Стаклен сад правоаголен

Сталак со уникатна изработка на стаклото во форма на коцка, наменет за декорирање. Димензи...
990,00 ден

Стаклен сталак голем

Сталак со уникатна изработка на стаклото во форма на коцка, наменет за декорирање. Димензи...
1.200,00 ден

Стаклен сталак мал

Сталак со уникатна изработка на стаклото во форма на коцка, наменет за декорирање. Дименз...
650,00 ден

Здела кристали

Уникатна здела во нежни темни пастелни нијанси,декорирана со забележителни кристали кои ...
1.100,00 ден

Здела нијанси-резбана

Здела која е изработена од стакло,кое има нежни нијанси во прелив кои на сама здела и дава...
310,00 ден

Здела со нијанси

Декоративна здела изработена од стакло, кои има прелив од неколку бои во нежни нијанси, шт...
310,00 ден

Здела со рачки златна

Здела со рачки во златна боја наменета за декорирање на секоја просторија, која е прилагод...
2.100,00 ден

Здела со рачки сребрена

Здела со рачки во сребрена боја наменета за декорирање на секоја просторија, која е прилаг...
2.100,00 ден

Здела тањир

Уникатна здела-тањир во нежни темни пастелни нијанси,декорирана со уникатно издработен диз...
890,00 ден

Здела цвет

Декоративна здела во форма на цвет, изработена од стакло кои има прелив на неколу нијанси...
310,00 ден

Златен тањир круг

Декоративен тањир во златна боја, кој дава автентичен изглед на просторот. Димензии: 33 ...
240,00 ден

Голема здела

Здела со темни нијанси на пастелна боја,декорирана со нежно кремово нијанси, која на прост...
1.470,00 ден

Здела мала

Здела со темни нијанси на пастелна боја,декорирана со нежно кремово нијанси, која на прост...
850,00 ден

Здела резба бела

Здела изработена од стакло, со уникатен дизај на резба во бела боја, која на самото стакло...
310,00 ден

Чинија мозаик

Декоративна чинија изработена од мозаик со камчиња, која внесува модерен изглед во простор...
685,00 ден

Декоративна здела

Декоративна светкава здела Димензии 27х19 цм, висина 11 цм
530,00 ден

Декоративна чинија

Декоративна чинија со димензии 33х17 цм
100,00 ден