Preset Color

Здела 2/1 со лажичка

Сет од две здели со лажичка и поклоп поставени на тацна ,наменети за зачин. Димензии на тацната: 18 цм должина и 9 цм ширина. Диемнзии на здела: 8 цм дијаметар и 4 цм висина.
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
$4.12
Оди во кошничка