Preset Color

Здела срце

Керамичка декоративна здела со форма на срце,во крем боја наменета за грицки. Димензии: 10 цм дијаметар и 3,5 цм висина
products.availability : products.availability.instock
products.deliverydate: 1-2 days
$0.81
Go to cart

products.alsopurchased