Preset Color

Здела керамика

Декоративна здела со неправилна форма, наменета да сервирање на додатоци во исхраната. Димензии: 6 цм висина и 5,5 цм дијаметар.
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
€0,47
Оди во кошничка

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија