Добредојдовте на веб-страната на MOSS

Дали сакате едно едниствено место за задоволување на сите ваши домашни потреби? Дали сакате да уживате во тој амбиент и да се осетите како дома при секојдневното купување? И најважно дали сакате да го опремувате вашиот дом со практични и квалитетни производи од светски брендови? Ако сте во потрага на тоа, ние веруваме дека MOSS ќе биде правилниот избор! Со својот квалитет, услуга и богата понуда MOSS станува место каде што се ужива при купување со вашите најсакани!

За MOSS

Во нашиот широк асортиман се наоѓаат следниве групи на производи: за кујна, бања, дневен престој, градина, декоративни производи од секаков вид за секаков вкус и
друг сезонски асортиман. Брендовите кои се продаваат во нашите простории се следните: Gensini (Италија), Colombo (Италија), York (Полска), Coronet (Австрија), Pasabahce (Турција), LAV, (Турција), Kosova (Турција), Bambum(Турција), Tulu Porselen (Турција), Hausberg (Германија), Inart (Грција), Curver (Холандија) Msv (франција), Schafer (Германија) ,
Metaltex (Италија), Plastmecanica (Италија), Pyrex (Франција), Metalac (Србија), Emo (Словенија), Luminarc (Франција), Bormioli Rocco (Шпанија), Severin (Германија),
Bauer(Германија), Eminem(Турција), Sterk plast(Романија), International cookware(Франција), Devilla home textiles(Португалија) итн.
Артиклите што ги нудиме се од декоративен и организативен карактер. Една од нашите цели е да се опремува домот во нај практичен и квалитетен начин.
MOSS е бренд кој што ќе го најдете онлајн на moss.mk. Истотака и со продажниot салон во: MOSS na Бул. Никола Карев, Пластичарска улица, Скопје. Тимот на MOSS ви стои на располагање за било какви прашања во врска со вашите онлајн нарачки или дополнителни информации за купени производи.

Мисија и идеали

Нашата мисија е MOSS да биде синоним за чесност, квалитет, доверба и одлична услуга. Се надеваме дека со нашата упорна и професионална работа и вашата лојалност кон нас, заедно ќе изградиме пријатен амбиент за уживање при секојдневното купување. Ние веруваме дека со квалитетни производи и врвна услуга може да се креира пријатен
амбиент за секојдневното купување да се изврши на најповолен начин. MOSS е изграден од тим кој е про иновација и промени, затоа постојано ставаме
предизвици пред нас и се стремиме кон новитети во работниот систем со цел подобрување и следење на актуелните трендови. Ова работна етика и овој предизвички
дух не водеше кон креирање на веб страна каде што ќе бидат пласирани сите артикли но тоа е само дел од нашите цели.
Се надеваме да бидеме инспирација за вас за модерниот дом и заедно да креираме нов концепт за вашите домови.
Ваш MOSS,