Почитувани,

Вие како посетители доброволно ги оставате Вашите лични податоци во регистрацијата како име и презиме, адреса, е-маил и телефонски број. Овие податоци ќе се користат исклучиво за
исполнување на Вашата нарачка. Вашите лични податоци можат да ги користат исклучиво вработените на Синегра ДООЕЛ со предходна Ваша дозвола. Тие се заштитени од фалсификат и неавторизиран пристап.

Синегра ДООЕЛ користи SSL сертификат за заштита кој помага при заштита на Вашите податоци од www.moss.mk кон друг browser. Важно е да се напомене дека при трансакција со платежниот систем на НЛБанка, нашата веб страна не зачувува информации и податоци од типот на платежни картици и податоци. Истите има право да ги спроведе и искосристи исклучиво НЛБ.
Плаќањето може да се оствари преку Visa, Master Card, Maestro и останати доколку самата банка има овластување да ги прифати. При нарачка, проверете во Вашата банка дали
трансакцијата била успешна. Трансакцијата при наплаќање на производот е пренасочена и се процесира преку порталот за наплата од кредитни картички на НЛБ. НЛБ  користи современа заштита на податоците и сите процеси се одвиваат преку сигурна конекција со банката.

Доколку имате промена на лични податоци (адреса и слично), Ве молиме известете не, за набрзо
да реагираме, во спротивно Синегра ДООЕЛ не одговара за било каков недостаток во поглед на нарачката или доставата на истата. Согласно законот на Република Македонија, не е дозволено малолетни лица да оставаат информации. При истото, Синегра ДООЕЛ никогаш не би ги искористила информациите без согласност на старател.
За сите прашања во врска со сигурноста и безбедноста на Вашите лични податоци контактирајте не.