Preset Color

Емо Словенија

Корените на фирмата започнуваат од 1894,под името "Пеликан", a подоцна ,се појавува фирмата шро ја знаеме денес како  ЕМО СЛОВЕНИЈА. Компанијата успешно растела и го добила бредот по кој е позната денес (ЕМО). Пзната по своите традиционални дизајни и вервен квалитет и покрај тешкотиите кои ги имала ЕМО како бренд по распадот на СФРЈ , продожила со полна пареа напред и си го задржала квалитет и традицијата кои ги има век назад.

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Ѓезве

Црвено ѓезве со димензии 0.4 л, висина 9 цм ,тежина 0.17 кг од бренд Емо - Словенско произ...
€3,54

Ѓезве со точки 0,7 л

Ѓезве со точки со димензии 10 цм висина, 0,7 л,тежина 0.24 кг од брендот Емо- Словенија. М...
€5,07

Ѓезве со точки 0,4 л

Ѓезве со точки со димензии 9 цм висина, 0,4 л , тежина 0.24 кг од брендот Емо- Словенија. ...
€4,19

Тенџере зелено 20cm/3L

Зелено тенџере со бели точки и стаклен капак, произведено од Емо- Словенија Димензии 20c...
€13,36

Тенџере зелено 16 cm /1.6 L

Зелено тенџере со бели точки и стаклен капак, произведено од Емо- Словенија Димензии: 16...
€9,66

Тенџере 18 cm

Тенџере со стаклен капак, произведено од Емо- Словенија Димензии 18 cm дијаметар, 9 cm в...
€9,82