Preset Color

Електрични апарати

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Електричен бокал Адлер

Електричен бокал за загревање на вода AD1227 , со ротирачка база,рамен грејач,атоматско ис...
1.099,00 ден

Пегла за алишта

Пегла за пеглање алишта на пареа, количина на вода 150 мл,со можност за пеглање,сушење и п...
1.420,00 ден

Рачен блендер

Рачен блендер во црвена боја. 200 w. Може да се користи за блендирање на јадења во било ...
989,00 ден

Мулти фукционален сецко

Мулти функционалниот сецко со повеќе функции, едноставен и брз, сецка,блендира,меша, за зе...
1.650,00 ден

Пегла за коса со запци

Пегла за коса , со чешел за полесно расчешлување на косата и полесно изправување. Модел н...
539,00 ден

Рачна правосмукалка

Рачна правосмукалка која може да ја користите за вашиот дом и автомобил. Може да се корис...
1.350,00 ден

Нуктри макс блендер

Нутри макс блендерот. Комплет кој содржи, 3 чашки кои се издржливи и трајни направени од...
3.900,00 ден

Пегла за алишта Северин

Пегла за алишта на познатиот бренд Северин со моќност од 2400 W . Пеглата е на пареа (верт...
1.199,00 ден

Тостер бел

Тостер со нелеплив слој, кој може да трпи висока температура. Рачката е безбедна за упот...
1.000,00 ден

Пегла на пареа

Пегла на пареа од познатиот бренд Северин со моќност од 2700 W. Двојна функција: суво пегл...
2.599,00 ден

Тостер за лепчиња

Тостер за две парчиња леб,со автоматско вадење на лепцињата од тостерот. Исто така и авто...
1.000,00 ден

Патна пегла

Патна пегла на пареа од познатиот бред Северин со моќност од 1000 W и капацитет на садот з...
1.290,00 ден

Фигаро со 3 дела

Мултифунционално фигаро со 3 дела, може да се користи и како четка за коса, фигаро и како ...
1.120,00 ден

Електрична скара

Брзо загревачка елекрична скара, со нелеплив слој. И можност за регулирање на температур...
2.479,00 ден

Пегла на пареа Макс

Пегла на пареа од брендот Макс со моќност од 2200 W. Составена од керамичка плоча,систем п...
999,00 ден