Preset Color

Држач за салфетки кујна

Држач за салфетки во црна боја, декориран со компоненти од кујна, кој на самиот држач му даваат автентичен изглед. Димензии: 13 цм должина, 8 цм висина и 3,5 цм ширина.
Достапност : На залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
€0,89
Оди во кошничка