Preset Color

Држачи и закачалки

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Држач за шампони

Инокс држач за шампони од француско производство на брендот MSV Димензии 20х20х7цм
789,00 ден

Држач за тоалет хартија

Држач за тоалет обложен од хром со вклучени навртки од француско производство на брендот M...
255,00 ден

Две закачалки

Две инокс закачалки од француско производство на брендот MSV. Димензии 6х6х2,5 цм
135,00 ден

Држач за пешкири

Држач за пешкири со четири закачалки од инокс од француско производство на брендот MSV Д...
399,00 ден
430,00 ден

Закачалка

Закачалка обложена од хром со вшмукувачки систем од француско производство на брендот MSV....
189,00 ден

Држач за фен

Држач за фен обложен со хром со вшмукувачки систем од француско производство на брендот MS...
470,00 ден

Полица за туш кабина

Полица за туш кабина на две нивоа обложена со хром и закачалки со вшмукувачки систем од фр...
1.199,00 ден

Држач за сапун

Држач за сапун обложен со хром со вшмукувачки систем од француско производство на брендот ...
179,00 ден

Полица

Полица обложена со хром со вшмукувачки систем од француско производство на брендот MSV. Ди...
340,00 ден

Закачалка 2

Закачалка со можност за закачување на два предмети обложена од хром со вшмукувачки систем ...
79,00 ден

Држач за пешкир

Инокс држач за пешкир од француско производство на брендот MSV Димензии 19х11 цм
390,00 ден

Држач за тоалет

Држач за тоалетна хартија обложен од хром со вшмукувачки систем од француско производство ...
229,00 ден

Двојна закачалка

Двојна инокс закачалка од француско производство на брендот MSV. Димензии 5,5х6х5,5 цм
690,00 ден

Пластични закачалка

Пластични закачалки за алишта во сет од пет парчиња.
99,00 ден

Дрвени закачали

Сет од три дрвени закачалки, со квалитетна изработка на дрвото. стандардна големина.
190,00 ден

Закачалки розе

Сет од шест пластични закачалки, во позова боја, со стандардна големина.
110,00 ден

Црни закачали 10

Закачалки во пакување од 10 парчиња, изработени од пластика со стандардна големина.
360,00 ден

Закачалка 5

Росфрај закачалка со пет закачалки. Димензии: 40 цм должина и 12 цм висина.
110,00 ден

Закачалка 6

Росфрај закачалка со шест закачалки. Димензии: 47 цм должина и 12 цм висина.
110,00 ден

Закачалка 5*

Росфрај закачалка со пет закачалки. Димензии: 38 цм должина и 19,5 цм висина.
110,00 ден