Preset Color

Дрвени послужавници 2/1

Сет од два дрвени послужавници, декорирани со темно кафеави линии. Димении: 34 цм должина, 24цм ширина и 4 цм висина на мал послужавник; 40 цм должина, 30 цм ширина и 5 цм висина на голем послужавник.
Достапност : На залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
€12,72
Оди во кошничка