Preset Color

Кутии

View as
Sort by
Display
per page

Кутија flower голема

Хартиена кутија со поклоп наменета за цвеќе. Димензии: 22 цм ширина, 22 цм должина и 18 цм...
190.00 ден

Кутија flower мала

Хартиена кутија со поклоп наменета за цвеќе. Димензии: 18 цм ширина, 18 цм должина и 16 ц...
140.00 ден

Кутија flower средна

Хартиена кутија со поклоп наменета за цвеќе. Димензии: 20 цм ширина, 20 цм должина и 17 цм...
160.00 ден

Кутија кафеава голема

Кутија за подарок во кафеава боја. Димензии: 25,5 цм должина, 25,5 цм ширина и 10,5 цм вис...
160.00 ден

Кутија кафеава мала

Кутија за порарок во кафеава боја. Димензии: 15 цм должина, 15 цм ширина и 6 цм висина.
120.00 ден

Кутија кафеава средна

Кутија за подарок во кафеава боја. Димензии: 19 цм должина, 19 цм ширина и 8.5 цм висина.
140.00 ден

Кутија розе голема

Кутија за подарок во нежно розе боја. Димензии: 25,5 цм должина, 25,5 цм ширина и 10,5 цм ...
160.00 ден

Кутија розе мала

Кутија за порарок во нежно розе боја. Димензии: 15 цм должина, 15 цм ширина и 6 цм висина...
120.00 ден

Кутија розе средна

Кутија за порарок во нежно розе боја. Димензии: 19 цм должина, 19 цм ширина и 8.5 цм висин...
140.00 ден

Кутија црвена 3

Кутија црвена правоаголна декорирана со машна, која на самата кутија и дава елеганција. Ди...
95.00 ден

Кутија срце лила боја

Украсна кутија со форма на срце во портокалова боја, декорирана со машничка. Димензии 12 ...
75.00 ден

Кутија срце портокалова боја

Украсна кутија со форма на срце во портокалова боја, декорирана со машничка. Димензии 12 ...
75.00 ден

Сет кутии цвеќе

Сет од 8 кутии со цветни мотиви со димензии на секоја поединечно 22х22, 20,5х20,5, 18,5х1...
490.00 ден
830.00 ден

Сет кутии ѕвезда

Сет од осум кутии со ѕвезда со димензии на секоја поединечно 22х22, 20,5х20,5, 18,5х18,5, ...
490.00 ден
830.00 ден

Кутија круг мала

Кутија во форма на круг во црвена боја со бели точки, декорирана со црвена машничка која н...
99.00 ден

Кутија круг средна

Кутија во форма на круг во црвена боја со бели точки, декорирана со црвена машничка која н...
170.00 ден

Кутија круг голема

Кутија во форма на круг во црвена боја со бели точки, декорирана со црвена машничка која н...
270.00 ден

Кутија круг 2/3

Кутија во форма на круг во црвена боја со бели точки, декорирана со црвена машничка која н...
170.00 ден

Кутија бебе

Кутија декорирана со бебе во плава боја, наменето за декрирање на детскиот простор. Димен...
59.00 ден

Кутија 1/3

Кутија во форма на круг, со дизајн на тапет во нежни крем нијанси,кој на кутијата и дава м...
235.00 ден