Preset Color

Долга чинија

Долга керамичка чинија со димензии 43х12 цм
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
€2,09
Оди во кошничка

Корисниците кои го купиле овој предмет исто така купија