Preset Color

Длабоко тенџере 24ка

Емајлирано тенџере со поклоп, долготрајно и отпорно на високи температури,киселини кои се јавуваат во текот на готвењето и отпорно на гребаници .Брзо се загрева при што се заштедува на електрична енегрија. Емајлираниот матерјал спречува појава на бактерии и алергиски реакции. Едноставно чистење и одржување. Погодно за индукциски плочи. Димензии: 24ка, капацитет 7,5 литри.
Manufacturer: Металац
Availability : In stock
Delivery date: 1-2 days
$23.99
Go to cart