Preset Color

Детски сетови

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Сет Мики Маус

Сет Мики Маус соствен од три производи: тенџере,чинија и лонче. Изработени од емајлиран ма...
1.220,00 ден

Сет Мина

Сет Мина соствен од три производи: тенџере,чинија и лонче. Изработени од емајлиран материј...
1.220,00 ден

Сад со капак Мина

Сад со пластичен поклоп декориран со јунаците на Дизни Мина, изработен од емајлиран матер...
420,00 ден

Лонче Мики

Лончето Мики е изработено од емајлиран материјал, здраво е за контакт со храната, кое исто...
235,00 ден

Лонче со клун Мики

Лончето со клун Мики е изработено од емајлиран материјал, здраво е при контакт со храна, к...
580,00 ден

Тенџере Мики

Тенџере Мики со поклоп декорирано со детски компоненти на Дизни јунаците, изработено од ем...
550,00 ден

Чинија Мики

Детска чинија Мики изработена од емајлиран материјал кој го спречува контактот со бактерии...
379,00 ден

Тенџере Frozen

Тенџере со поклоп декорирано со детски компоненти од Frozen, изработено од емајлиран матер...
660,00 ден

Касерола Мина

Касерола декорирана со јунаците на Дизни Мина,изработена од емајлиран материјал кој не е ш...
540,00 ден

Тенџере ретро бело

Тенџере со стаклен поклоп,декорирано со детски компоненти на Дизни јунаците, изработено од...
780,00 ден

Сад Disney бел

Сад со пластичен поклоп декориран со јунаците на Дизни Мина во ретро стил, изработен од ем...
399,00 ден

Тенџере Мина

Тенџере со поклоп декорирано со детски компоненти на Дизни јунаците, изработено од емајлир...
550,00 ден

Сет детски

Дтски сет за најмалите составен од чашка, мала чинија, голема чинија, лажица и вилушка. Из...
75,00 ден

Чинија Frozen

Детска чинија Frozen изработена од емајлиран материјал кој го спречува контактот на бактер...
390,00 ден

Детски сет

Детски сет за најмалите составен од чашка, мала чинија, голема чинија, вилушка и лажичка. ...
69,00 ден

Чинија Мина

Детска чинија Мина изработена од емајлиран материјал кој го спречува контактор на бактерии...
370,00 ден