Preset Color

ДЕКОР ОРГАНИЗАТОРИ

Види како
Подреди по
Приказ
по страна

Welcome закачалка

Закачалка со натписот welcome, изработена од дрво со уникатен и модерен изглед. Димензии:...
310,00 ден

Организатор за клучеви

Ораганизатор за клучеви исработен од дрво, со шест држачи за клучеви. Димензии: 36 цм вис...
299,00 ден

Закачалка кафе

Декоративна закачакла која може да се користи и како украс изработена од дрво и метал, кој...
299,00 ден

Закачалка со буф

Декоративна закачакла со буф која може да се користи и како украс изработена од дрво и мет...
165,00 ден

Закачалка Paris

Стаклена закачалка Paris со димензии 40х13
190,00 ден
320,00 ден

Закачалка New York

Стаклена закачалка New York со димензии 40х13
195,00 ден
320,00 ден

Сталка за бижутерија

Сталка за бижутерија изработена од метал и дрво наменета за подредување на вашиот накит. ...
280,00 ден

Закачалка велосипед

Декоративна закачакла велосипед во бела боја која може да се користи и како украс изработе...
430,00 ден

Кутија накит

Кутија за накит во бела боја, изработена од дрво. Содржи две фиокички и огледало во склоп ...
890,00 ден

Дрвен ковчег мал

Дрвен ковчег од убаво изработено дрво со кафеави компоненти на поедини места. Димензии: 6...
90,00 ден

Бижутерија кутија ковчег

Дрвена кутија ковчег за накит, декорирана со метални цветчиња. Димензии 12 цм висина и 18...
230,00 ден

Кутија за прстени 3

Уникатна кутија наменета за прстени со преградено перниче во самата кутија, кое на кутијат...
140,00 ден

Кутија за прстени 2

Уникатна кутија наменета за прстени со преградено перниче во самата кутија, кое на кутијат...
140,00 ден

Кутија за прстени 1

Уникатна кутија наменета за прстени со преградено перниче во самата кутија, кое на кутијат...
140,00 ден

Кутија за прстени

Уникатна кутија наменета за прстени со преградено перниче во самата кутија, кое на кутијат...
140,00 ден

Кутија за накит 2

Кутија за накит, изработена од дрво, декорирана со модерен дизај во нежни розе и лила бои...
130,00 ден