Preset Color

Декор

Категорија опис

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Вазна со дрво бела

Декоративна вазна за цвеќе изработена од керамика во бела боја и дрвена рамка во црна боја...
250,00 ден

Вазна со дрво зелена

Декоративна вазна за цвеќе изработена од керамика во зелена боја и дрвена рамка во црна бо...
250,00 ден

Вазна со дрво црвена

Декоративна вазна за цвеќе изработена од керамика во црвена боја и дрвена рамка во црна бо...
250,00 ден

Рамка Home

Рамка за сликички декорирана со натписот Home во бела боја. Целосната рамка е составена од...
140,00 ден

Рамка Home 3*

Рамка за сликички декорирана со натписот Home во бела боја. Целосната рамка е составена од...
160,00 ден

Рамка Home 4*

Рамка за сликички декорирана со натписот Home во бела боја. Целосната рамка е составена од...
160,00 ден

Фотo рамка фемили бела

Рамка за сликички декорирана со натписот Family во бела боја. Целосната рамка е составена ...
140,00 ден

Фото рамка лове

Фото рамка со натписот love, во бела боја, составенм од две две рамки за слики со димензии...
110,00 ден

Вазна лист

Декоративна вазничка кој внесува свежина во просторот. Изработена од керамина и декорирана...
180,00 ден

Декоративна вазничка

Декоративна вазничка која е изработена од керамика, со логото live with you love, со што д...
110,00 ден

Рамка 4* слики

Рамка која вклучува четири рамки за слики со иста големина (димензии на слика 4*6 цм . Изр...
380,00 ден

Рамка 5 слики

Рамка која вклучува пет рамки за слики со различни големини ( три рамки со димензии: 4*6 ц...
490,00 ден

Рамка 5* слики

Рамка која вклучува пет рамки за слики со различни големини ( три рамки со димензии: 4*6 ц...
490,00 ден

Рамка за слики штипка

Модерно дизајнирана рамка за слики во нежна крем боја, на која сликите се прцврстуваат на ...
140,00 ден

Рамка штипка 3*

Модерно дизајнирана рамка за слики со сива позадина, на која сликите се прцврстуваат на са...
240,00 ден

Розе вазна мала

Декоративна вазна, во тиркизна боја изработена од керамика, декорирана со конопна панделка...
120,00 ден