Preset Color

ДЕКОРАТИВНИ АКСЕСОАРИ

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Срце плетено

Уникатно срце во бела боја, изработено од убаво изработени гранчиња, производ кој внесува ...
270,00 ден

Срце плетено големо

Уникатно срце во бела боја, изработено од убаво изработени гранчиња, производ кој внесува ...
280,00 ден

Срце плетено мало

Уникатно срце во бела боја, изработено од убаво изработени гранчиња, производ кој внесува ...
150,00 ден

Школка украс

Украсна школка наменета за декорирање, која внесува свежина во просторот. Пакување од 250 ...
150,00 ден

Школки мали

Мали школки кои можат да се користат за декорирање на различни производи кои внесуваат при...
89,00 ден

Песок во зелена боја

Крупен песок во зелена боја кој е наменет за декорирање. Грамажа 500 гр.
85,00 ден

Песок во плава боја

Крупен песок во плава боја кој е наменет за декорирање. Грамажа 500 гр.
85,00 ден

Кафез

Декоративен кафез со димензии 14 цм дијаметар, 26 цм висина
310,00 ден

Кафез голем

Кафез во нежна крем боја, изработен од уникатно обрботен метал декориран со компоненти од ...
530,00 ден

Кафез мал

Кафез во нежна крем боја, изработен од уникатно обрботен метал декориран со компоненти од ...
330,00 ден

Кафез со птица

Декоративен кафез со димензии 20 цм дијаметар, 40 цм висина
700,00 ден

Шише за желби

Уникатно изработено шише,декорирано со компоненти на чипка и бисер кои внесува автентично...
29,00 ден

Тегличка за желби

Уникатно изработена тегличка, декорирано со компоненти на чипка и бисер кои внесува автент...
55,00 ден

Декоративно шишенце

Стаклено шишенце, украсено со врвка од коноп и минимално копче, наменето за декорирање. Д...
140,00 ден

Шише украс големо

Декоративно стаклено шише, затворено со плута, со што добива автентичен изглед. Димензии: ...
85,00 ден

Шише украс мало

Декоративно стаклено шише, затворено со плута, со што добива автентичен изглед. Димензии:...
49,00 ден