Preset Color

Висечки ламби

View as
Sort by
Display
per page

86813 Optika

Висечки модел на ламба Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 280 мм и тежина 1.967 кг. Кар...
3,029.00 ден
3,560.00 ден

86814

Ѕидно/тавански модел на ламба. Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погод...
4,099.00 ден
4,820.00 ден

86815 Optica

Висечки модел на ламба Карактеристики: грло E27, максимална моќност 2x 60W, погодно за A ...
5,960.00 ден
7,010.00 ден

48512 Solar

Висечка соларна ламба Димензии: висина 620мм , дијаметар 70мм и тежина 0,13кг. Карактери...
750.00 ден

85977 TROY

Висечки модел на ламба Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 105 мм, база 120 мм и тежина ...
1,099.00 ден
1,290.00 ден

85978 TROY

Висечки модел со три ламби Димензии: висина 1100 мм, ширина 105 мм и тежина 2.749 кг. Кар...
3,077.00 ден
3,620.00 ден

94593 ROCAMAR

Висечки модел со три ламба Димензии: висина 1100 мм, длабочина 780 мм, ширина 190 и тежи...
9,420.00 ден
11,080.00 ден

94591 ROCAMAR

Висечки модел со три ламба во бакар боја Димензии: висина 1100 мм, длабочина 780 мм, шир...
9,420.00 ден
11,080.00 ден

94592 ROCAMAR

Висечки модел на ламба Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 190 мм и тежина 1.227 кг. Кар...
3,139.00 ден
3,690.00 ден

94589 ROCAMAR

Висечки модел на ламба во бакар боја Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 190 мм и тежина...
3,139.00 ден
3,690.00 ден

90047 AMADORA

Висечки модел на ламба Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 105 мм, основа 120 мм и тежина ...
1,225.00 ден
1,440.00 ден

90048 AMADORA

Висечки модел со три ламба Димензии: висина 1100 мм, длабочина 720 мм, ширина 105 и тежи...
3,333.00 ден
3,920.00 ден

95835 PETTO LED

Висечки модел на ламба. Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 150 мм и тежина0.826 кг. Карак...
1,929.00 ден
2,270.00 ден

95836 PETTO LED

Висечки модел на ламба во црна боја. Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 150 мм и тежина0....
1,929.00 ден
2,270.00 ден

95839 PETTO LED

Висечки модел на ламба во бакар боја. Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 150 мм и тежина0...
1,929.00 ден
2,270.00 ден

93836 CORTTO

Висечки модел на ламба во бакар боја. Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 170 мм и тежина0...
1,929.00 ден
2,270.00 ден

94605 MOGANO 1

Висечки модел на ламба во црна боја. Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 400 мм и тежина...
3,900.00 ден
4,590.00 ден

94606 MOGANO

Висечки модел на ламба. Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 400мм и тежина 2.215 кг. Карак...
3,900.00 ден
4,590.00 ден

95383 OBREGON

Висечки модел на ламба. Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 350мм и тежина 2.339 кг. Карак...
3,867.00 ден
4,550.00 ден

95385 OBREGON

Висечки модел на ламба во кафеава боја. Димензии: висина 1100 мм, дијаметар 350 мм и тежин...
2,448.00 ден
2,880.00 ден