Preset Color

Вазни

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Вазна со дрво бела

Декоративна вазна за цвеќе изработена од керамика во бела боја и дрвена рамка во црна боја...
250,00 ден

Вазна со дрво зелена

Декоративна вазна за цвеќе изработена од керамика во зелена боја и дрвена рамка во црна бо...
250,00 ден

Вазна со дрво црвена

Декоративна вазна за цвеќе изработена од керамика во црвена боја и дрвена рамка во црна бо...
250,00 ден

Вазна лист

Декоративна вазничка кој внесува свежина во просторот. Изработена од керамина и декорирана...
180,00 ден

Декоративна вазничка

Декоративна вазничка која е изработена од керамика, со логото live with you love, со што д...
110,00 ден

Розе вазна мала

Декоративна вазна, во тиркизна боја изработена од керамика, декорирана со конопна панделка...
120,00 ден

Тиркиз вазна мала

Декоративна вазна, во тиркизна боја изработена од керамика, декорирана со конопна панделка...
120,00 ден

Тиркизна вазна

Декоративна вазна, во тиркизна боја изработена од керамика, декорирана со конопна панделка...
199,00 ден

1.Бела вазна

Вазна од невообичаено изработена керамика во бела боја. Димензии: 10 цм дијаметар и 7,5 ц...
79,00 ден

2. Црна вазна

Вазна од невообичаено изработена керамика во црна боја. Димензии: 10 цм дијаметар и 7,5 цм...
79,00 ден

3.Бела вазна

Вазна од невообичаено изработена керамика во бела боја. Димензии: 8,5 цм дијаметар и 7,5 ц...
79,00 ден

4.Црна вазна

Вазна од невообичаено изработена керамика во црна боја. Димензии: 8,5 цм дијаметар и 7,5 ц...
79,00 ден

5.Бела вазна

Вазна од невообичаено изработена керамика во бела боја. Димензии: 8 цм дијаметар и 7 цм ви...
79,00 ден

Вазна бела

Керамичка бела вазна со димензии 8 цм дијаметар, 21 цм висина
230,00 ден

Вазна Версаче

Уникатна вазна со Версаче дизајн, во нежно лила боја. Изработена од стакло. Димензии: 39 ...
5.850,00 ден

Голена вазна

Голема вазна со темни нијанси на пастелна боја,декорирана со нежно кремово нијанси, која н...
1.820,00 ден

Златна вазна

Вазна направена од добро изработена керамика во златна мат боја која на самата вазна и дав...
240,00 ден

Стаклена вазна

Стаклена вазна во форма на цилиндар, со димензии: 25 цм висина и 6 цм дијаметар.
130,00 ден

Вазна

Вазна со димензии 10.5 цм дијаметар, 25 цм висина
530,00 ден

Вазна топка Хоме

Керамичка вазна во форма на топка со натписот Home во бела боја и на поедини места во нежн...
185,00 ден