Preset Color

Вазна со дрво црвена

Декоративна вазна за цвеќе изработена од керамика во црвена боја и дрвена рамка во црна боја. Вазната е прицврстена на дрвената рамка. Димензии: 13 цм должина, 8 цм ширина и 13 цм висина.
Availability : Out of stock
Delivery date: 1-2 days
€4.02
Go to cart