Preset Color

Вазна со дрво зелена

Декоративна вазна за цвеќе изработена од керамика во зелена боја и дрвена рамка во црна боја. Вазната е прицврстена на дрвената рамка. Димензии: 13 цм должина, 8 цм ширина и 13 цм висина.
products.availability : products.availability.outofstock
products.deliverydate: 1-2 days
250,00 ден
Go to cart