Preset Color

Вазна лист

Декоративна вазничка кој внесува свежина во просторот. Изработена од керамина и декорирана со коноп и керамички украс во форма на лист. Димензии: 11 цм дијаметар и 11 цм висина.
Достапност : На залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
180,00 ден
Оди во кошничка