Preset Color

Букет ружа мини 3

Букет во бела боја составен од 6 мали ружички, декориран со зелени гранчиња кои на самиот букет му даваат природен изглед. Димензии: 31 цм висина.
products.availability : products.availability.outofstock
products.deliverydate: 1-2 days
120,00 ден

products.alsopurchased

products.relatedproducts