Preset Color

Букет ружа мини 2

Букет во црвена боја составен од 6 мали ружички, декориран со зелени гранчиња кои на самиот букет му даваат природен изглед. Димензии: 31 цм висина.
Availability : Out of stock
Delivery date: 1-2 days
€1.93

Customers who bought this item also bought

Related products