Preset Color

Букет пастел

Букет пастел мини во нежни портокалови и крем нијанси со шест цветови. Димензии: 31 цм висина
Достапност : Нема на залиха
Датум на испорака: 1-2 дена
120,00 ден
Оди во кошничка