Preset Color

Братство Инокс

Индустријата за метални производи "БРАТСТВО ИНОКС" Охрид се вбројува во редот на најреномираните компании за изработка на садови за домаќинство и прибор за јадење во Југоисточна Европа. Почетоците на фабриката се во 1949 година, по што следат години на раст и развој подимето "Братство" Охрид. 

Денес тоа е компанија која на пазарот настапува под трговско име Братство Инокс Охрид, со нова, трансформирана, приватна структура на капиталот. Стратешка определба на компанијата е софистицираност и долготрајост на нејзините производи, за што е усвоен стандардот на Британскиот институт (BSI), ISO 9001:1994. 

Производите на "Братство Инокс" се изработуваат од високо квалитетни репроматеријали од западноевропско потекло. Садовите се продуцираат по принципот на сендвич дно, што овозможува рамномерно донесување на топлината и нејзината максимална искористеност. 

Богатата производна програма опфаќа садови за домаќинство и угостителство во кои може да се готви, чува, транспортира и послужува храна по сите гастрономски стандарди.

Производите за чување и транспорт на храна овозможуваат задржување на саканата температура на храната и до 24 часа. Зафатнината на садовите се движи од 1 до 70 литри. Заштедата на топлотната енергија при готвењето е (1:3), лесното одржување како и вечноста на ростфрајот , ги прави овие производи практични и посакувани. Најексклузивна трговска марка на "Братство Инокс" е Бисер, садови кои овозможуваат готвење без вода и маснотии, производ дизајниран според современите принципи за здрав живот и заштеда на енергија. Високиот стандард како и извонредниот перформанс, цена-квалитет на производите, ја вбројуваат компанијата во еден од најбараните продуктори на пазарите во Европа, Блискиот Исток.

View as
Sort by
Display
per page

Тепсија 26 цм

Тепсија соодветна за печење во рерна на сите видови меса како и погодна е за пити и други ...
499.00 ден

Тепсија 28 цм

Тепсија соодветна за печење во рерна на сите видови меса како и погодна е за пити и други ...
830.00 ден

Тепсија 34 цм

Тепсија соодветна за печење во рерна на сите видови меса како и погодна е за пити и други ...
870.00 ден

Тепсија 38 цм

Тепсија соодветна за печење во рерна на сите видови меса како и погодна е за пити и други ...
1,030.00 ден

Правоаголна тава

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 * Безвременски дизајн * Извонредни перформанс...
1,680.00 ден

Тава правоаголна

Изработено од висококвалитетен инокс 18/10 * Безвременски дизајн * Извонредни перформанси ...
1,270.00 ден

Тенџере со рачка

Ова тенџере е идеално како за пржење така и за варење на храната. Со неговиот дизајн, меѓу...
1,640.00 ден

Тава со стаклен капак

Тава со стаклен капак и метална рачка со модерен изглед е соодветна за готвење на рингла и...
1,740.00 ден

Тенџере со стаклен капак

Тенџере полудлабоко со зајакнато дно, метално бакелитни рачки и стаклен капак и модерен из...
1,470.00 ден

Тава капак

Тава со висок капак, со зајакнато дно и метални рачки Совршена за динстање на секаков вид...
2,570.00 ден

Тава 20 цм

Тава со зајакнато дно, металнa рачкa и капак од најквалитетен инокс, може да се користи за...
990.00 ден

Тава 24 цм

Тава со зајакнато дно, металнa рачкa и капак од најквалитетен инокс, може да се користи за...
1,020.00 ден

Тава 26 цм

Тава со зајакнато дно, металнa рачкa и капак од најквалитетен инокс, може да се користи за...
1,390.00 ден

Тенџере плитко

Плиткото тенџере е идеално за подготовка на сарма. Изработено од висококвалитетен инокс ...
1,800.00 ден

Лонец 10л

Лонец со зајакнато дно и метални рачки е еден вид на високо тенџере, најсоодветен за готве...
2,680.00 ден