Preset Color

Бела мала шоља

Шоља изработена од керамина со уникатен дизајн кој на самата шоља и дава модерен изглед. Димензии: 8 цм висина и 8,5 цм дијаметар
products.availability : products.availability.instock
products.deliverydate: 1-2 days
35,00 ден
Go to cart

products.alsopurchased