Preset Color

Бања

Опис

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Виолетова подлога

Виолетова подлога за бања 100% микрофибер, погодна за перење на 30 степени. Француско прои...
1.150,00 ден

Држач за четки

Керамички диспензер за четки од француско производство на брендот MSV Димензии 8,2 цм ди...
475,00 ден

Држач за шампони

Инокс држач за шампони од француско производство на брендот MSV Димензии 20х20х7цм
789,00 ден

Канта цветови

Канта со цветни мотиви од француско производство на брендот MSV. Изработена од нерѓосувачк...
770,00 ден

Пешкир за раце дизајн бел

Пешкир за реце во бела боја изработен од високо квалитетен материјал и одличен дизајн. Поз...
320,00 ден
670,00 ден

Плетена корпа лила

Темно лила корпа со уникатен изглед, изработена од цврста пластика во вид на плетка. Внесу...
210,00 ден

Плетена корпа-сиво

Плетена сива корпа со уникатен изглед, изработена од цврста пластика во вид на плетка. Вн...
210,00 ден

Распрскивачки моп 2/1

Распрскувачки моп изработен по најнова технологија кој во себе вклучува моп и рапрскивач. ...
1.250,00 ден

Розева завеса

Розева завеса за бања, 100% ПВА (поливинил, вид пластика) материјал од француско производс...
140,00 ден

Сушара СТ18

Сушара за простирање на алишта со капацитет од 8кг. Димензии: 131*55*4,5.
890,00 ден

Држач за тоалет хартија

Држач за тоалет обложен од хром со вклучени навртки од француско производство на брендот M...
255,00 ден

Држач за четки црн

Пластичен држач за четки од француско производство во црна боја на брендот MSV со димензии...
229,00 ден

Завеса делфин

Завеса за бања со делфини, 100% ПВА (поливинил, вид пластика) материјал од француско произ...
140,00 ден

Канта со камења

Канта со мотиви на камен од француско производство на брендот MSV. Изработена од нерѓосува...
770,00 ден

Моп сет 10 л

Моп сет составен од апсорбирачка џорег со посебно прицврстена рачка и кофа со прицврстен м...
290,00 ден

Пешкир за бањање дизајн бел

Пешкир за бањање во бела боја изработен од високо квалитетен материјал и одличен дизајн. П...
620,00 ден
1.320,00 ден

Плетена корпа бела 25 цм

Бела корпа со уникатен изглед, изработена од цврста пластика во вид на плетка. Внесува све...
260,00 ден

Плетена корпа кафеава 25 цм

Кафеава корпа со уникатен изглед, изработена од цврста пластика во вид на плетка. Внесува ...
260,00 ден

Плетена корпа сива 25 цм

Сива корпа со уникатен изглед, изработена од цврста пластика во вид на плетка. Внесува све...
260,00 ден

Сива подлога

Сива подлога за бања 100% микрофибер, погодна за перење на 30 степени. Француско производс...
1.150,00 ден

Две закачалки

Две инокс закачалки од француско производство на брендот MSV. Димензии 6х6х2,5 цм
135,00 ден

Завеса со камења зелено

Завеса за бања со дизајн на камења од 100% полиестер погодна за перење на 30 степени. од ф...
1.140,00 ден

Магична крпа-розе

Магична крпа, со со ефикасна апсорбирачка способност со која чистењето е полесно. Не одта...
170,00 ден

Пешкир за раце дизајн

Пешкир за реце во крем боја изработен од високо квалитетен материјал и одличен дизајн. Поз...
340,00 ден
750,00 ден

Плетена корпа бела 30 цм

Бела корпа со уникатен изглед, изработена од цврста пластика во вид на плетка. Внесува све...
320,00 ден