Preset Color

Апарати за нега

catalog.viewmode
catalog.orderby
catalog.pagesize
catalog.pagesize.perpage

Пегла за коса со запци

Пегла за коса , со чешел за полесно расчешлување на косата и полесно изправување. Модел н...
539,00 ден

Фигаро со 3 дела

Мултифунционално фигаро со 3 дела, може да се користи и како четка за коса, фигаро и како ...
1.120,00 ден

Фен за коса

Фен за коса на марката Северин кој има моќност од 200 W, се состои од две брзини и две те...
999,00 ден

Пегла за коса Северин

Пегла за коса на познатиот бренд Северин, која содржи On / Off switch со две поставки до...
1.100,00 ден

Пегла за коса

Пегла за коса на познатиот бренд Северин со максимална температура до 180°C. Изработена од...
1.059,00 ден

Фен Северин

Фен од познатиот бренд Северин, со моќност од 1800 W, кој содржи 2 брзини / 3 топлински п...
1.199,00 ден

Северин Фен

Фен на познатиот бренд Северин со моќност од 1900 W, вклучува 3 температурни подесувања, 2...
1.990,00 ден