Мени
Вашата кошничка

Подлога со зелени лисја 11731

Подлога со зелени лисја 11731
Подлога со зелени лисја 11731
Подлога со зелени лисја 11731
Подлога со зелени лисја 11731
Подлога со зелени лисја 11731
Подлога со зелени лисја 11731
Подлога со зелени лисја 11731
Подлога со зелени лисја 11731
Подлога со зелени лисја 11731

Подлога со зелени лисја е погодна за луѓе кои се љубители на природата и на свежи бои. Подлогата има абсорбирачка функција истотака има многу предности во споредба со другите материјални подлоги за бања. Абсорбирачката подлога за бања е направена со диатомит.

Способности:

  • Абсорбирање на вода
  • Брзо сушење
  • Eco - friendly
  • Абсорбирање на формалдехид
  • Залиха: На залиха
  • Модел: Подлога со зелени лисја 11731
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 45.00cm x 35.00cm x 0.90cm
  • SKU: 11731
799.00 ден.