Мени
Вашата кошничка

Сад за крофни

Сад за крофни
Сад за крофни
Сад за крофни
Сад за крофни
Најпродавано
Сад за крофни
Сад за крофни
Сад за крофни
Сад за крофни
Сад за крофни
  • Пластичен сад за правење крофни 
  • Овозможува правење на брза и иста  форма и големина на крофните 
  • Лесна за чистење и употреба 
  • Залиха: На залиха
  • Модел: Enë për petulla
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 10.00cm x 10.00cm x 15.00cm
140.00 ден.