Мени
Вашата кошничка

Здела Керамика 8770

Здела Керамика 8770

Декоративна здела со неправилна форма, наменета да сервирање на додатоци во исхраната. Димензии: 6 цм висина и 5,5 цм дијаметар.

  • Залиха: На залиха
  • Модел: Pjatë Qeramiku 8770
  • Тежина: 0.00kg
  • Димензии: 5.00cm x 5.00cm x 6.00cm
  • SKU: 8770
29.00 ден.