Мени
Вашата кошничка

Сервис LUMINARC

Сервис LUMINARC
Сервис LUMINARC
Сервис LUMINARC
НОВО
Сервис LUMINARC
Сервис LUMINARC
Сервис LUMINARC
Сервис LUMINARC
  • Сервис со 19 парчиња за 6 особи 
  • 6 парчиња од три вида чинии: Плитка чинија, длабока чинија и чинија за десерт 
  • Една длабока голема чинија за салата 
  • Залиха: На залиха
  • Модел: Servis LUMINARC
  • Тежина: 0.00kg
  • SKU: 9563
1,470.00 ден.