Мени
Вашата кошничка

Калап за сечење торта 5423

Калап за сечење торта 5423
Калап за сечење торта 5423
Калап за сечење торта 5423
Калап за сечење торта 5423
Калап за сечење торта 5423

Калап за сечење торта 5423

  • Залиха: На залиха
  • Модел: Калап за сечење торта 5423
  • Тежина: 0.00kg
  • SKU: 5423
280.00 ден.