Мени
Вашата кошничка

Luminarc

Бренд: Luminarc
 Ø 24 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
55.00 ден.
Бренд: Luminarc
 Ø 19 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
49.00 ден.
Бренд: Luminarc
 Ø 22 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
55.00 ден.
Бренд: Luminarc
Сервис од 19 парчиња: 6 големи плитки чинии 25 cm 6 чинии за супа 23,5 cm 6 чинии за десерт 19 cm 1 чинја за салата 27 cm Безбедно за ставање во микрорерна и машина за садови Материјал: Аркопал..
1,150.00 ден.
Бренд: Luminarc
Сервис од 19 парчиња: 6 големи плитки чинии 25 cm 6 чинии за супа 23,5 cm 6 чинии за десерт 19 cm1 чинја за салата 27 cm Безбедно за ставање во микрорерна и машина за садови Материјал: Аркопал..
1,150.00 ден.
Бренд: Luminarc
 Ø 28,5 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
170.00 ден.
Бренд: Luminarc
 Ø 28,5 CMМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
170.00 ден.
Бренд: Luminarc
Ø 32 cmМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
170.00 ден.
Бренд: Luminarc
30х26 cmМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
170.00 ден.
Бренд: Luminarc
30х26 cmМатеријал: Arcopal Отпорни на удари и температурни промени Оптимални за интензивно, безбедно и повторено користење со текот на времето..
170.00 ден.
Бренд: Luminarc
Сервис со 19 парчиња за 6 особи 6 парчиња од три вида чинии: Плитка чинија, длабока чинија и чинија за десерт Една длабока голема чинија за салата ..
1,470.00 ден.
Бренд: Luminarc
Модерен дизајн со концепт од рерна на маса Мултифунксионален - може да се користи за печење и за сервирање Безбедно за користење во рерна, миркорерна, машина за садови и ладилник -40 Degrees to 250 DegreesМатеријал: екстгра лесен опал материјал ..
450.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 12 (1 Страни)