Мени
Вашата кошничка

GENSINI Италија

Канта за отпадоци ПВЦ со педала, префинет дизајн со избор на капаци во 3 бои за одлично вклопување во дворот во 3 бои : сина, зелена и жолта.Димензија 55,5х50х90h, 110л.Изборот на бои овозможува селективно складирање на отпадоци; дополнително, вклучен е додаток кој овозможува поставување до 3 вреќи ..
2,890.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
290.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
290.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
290.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика.Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
89.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
89.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика.Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
199.00 ден.
Shporta plastike të prodhimit italian. Bërë nga plastikë me cilësi të lartë.Мund të përdoren për shumë qëllime në shtëpinë tuaj...
199.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
199.00 ден.
Пластични корпи. Од Полско производство.Изработени од квалитетна пластика со интересен дизајн во различни бои. Може да се користат во секое домаќинство за повеке намени...
175.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 17 (2 Страни)