Мени
Вашата кошничка

Апарати за нега

Компактен фен за патување1000W моќност на сушење2 постапки за брзина / топлинамаксимална заштита на безбедност:   безбедносен е прекидач   заштита од прегревањевисечки држачКабел за напојување од 1,80mоптимален калибриран дизајн дури и дистрибуција на топлина...
510.00 ден.
Компактен фен за патување1000W моќност на сушење2 постапки за брзина / топлинамаксимална заштита на безбедност:   безбедносен е прекидач   заштита од прегревањеВИСЕЧКИ ДРЖАЧКабел за напојување од 1,80mоптимален калибриран дизајн дури и дистрибуција на топлина...
510.00 ден.
Компактен фен за патување1200W моќност на сушење2 постапки за брзина / топлинамаксимална заштита на безбедност:   безбедносен е прекидач   заштита од прегревањеВИСЕЧКИ ДРЖАЧКабел за напојување од 1,80mоптимален калибриран дизајн дури и дистрибуција на топлина...
610.00 ден.
Фамилјарен фен минимална моќност од 1850W / максимална моќност 2000W2 поставки за брзина / 3 топлински / ладни снимкиконцентратор на воздухототстранлив капак на филтеротМаксимална безбедност      безбедносен прекидач      заштита од прегревањевисечки држачКабел за ..
1,040.00 ден.
салон и фамилјарен фен за коса2000W постојана моќност за сушење / максимална моќност 2200W2 поставки за брзина / 3 топлина / ладен шутстручен концентратор на воздухоткапакот на филтерот што може да се отстраниМаксимална заштита на безбедноста   безбедноста е прекината   заштита о..
1,330.00 ден.
Бренд: Severin
Професионален фен за коса.Спречува статичко полнење што влијае на косата и ги подобрува ефектите на производите за нега на косата...
1,990.00 ден.
Прикажани 1 до 6 од 6 (1 Страни)