Мени
Вашата кошничка

Апарати за домаќинство

Моќност: 4,5 WСветло: Топло жолтоLED светлинаКопче на допир за средувње на нивото на светлина Три нивоа на светло: 30% светлина, 60% светлина, 100% светлинаКористи три АА батерии..
225.00 ден.
Моќност: 4,5 WСветло: Топло жолтоLED светлинаКопче на допир за средувње на нивото на светлина Три нивоа на светло: 30% светлина, 60% светлина, 100% светлинаКористи три АА батерии..
225.00 ден.
Моќност: 4,5 WСветло: Топло жолтоLED светлинаКопче на допир за средувње на нивото на светлина Три нивоа на светло: 30% светлина, 60% светлина, 100% светлинаКористи три АА батерии..
225.00 ден.
Преносна ламбаLED светлинаМатеријал: environmental ABS Светло: Топло жолтоКопче за средувње на нивото на светлина Три нивоа на светло: 30% светлина, 60% светлина, 100% светлинаКористи три АА батерии..
150.00 ден.
Преносна ламбаLED светлинаМатеријал: environmental ABS Светло: Топло жолтоКопче за средувње на нивото на светлина Три нивоа на светло: 30% светлина, 60% светлина, 100% светлинаКористи три АА батерии..
150.00 ден.
Електрични ножици за сечење текстил Сечењето се одвива прецизно во повеќе правци Функсионира на ON / OFF Користи една батерија ..
450.00 ден.
Моќност (W): 2000 Напојување: 220V, 50 / 60Hz9 нивоа на прилагодување на моќностТемпература : 60-240 ° Контроли на допирLED дисплејТајмер 3 ч..
3,650.00 ден.
Mini машина за шиењеСо две контролни брзиниСо двојни навоиИма светлоКонецот, иглата и другите додатни делови се сместени во машината, подготвен за употребаСо педала за лесна контрола на машинатаРаботи на струја / наизменична струја. Може да функционира со 4 АА батерии или адаптер за наизменична стр..
1,350.00 ден.
Моќен и долготраен мотор од 2000W (максимална моќностКапацитет за вакумирање - 2000mm H₂OКапацитет на проток на воздух 45l /secКапацитет на транспарентен резарвоар за вода 1,2л со индикатор за нивото на водата360° ротациони тркала за лесно движење Главни делови: црево, четка за мебел, четка за ..
4,200.00 ден.
Светлина против комарци Висината е пожелно да не биде повеќе од 1,5 метри за подобар ефектМоќност: 15WЗаштеда на енергијаДобра светлина, добар квалитетДолготраен ..
75.00 ден.
Прикажани 1 до 10 од 10 (1 Страни)