Мени
Вашата кошничка

Електрични апарати

Моќност: 4,5 WСветло: Топло жолтоLED светлинаКопче на допир за средувње на нивото на светлина Три нивоа на светло: 30% светлина, 60% светлина, 100% светлинаКористи три АА батерии..
225.00 ден.
Прикажани 1 до 1 од 1 (1 Страни)