Мени
Вашата кошничка

Сандак за складирање

Наменето е за складирање и заштита на разни предмети во домаќинството. Погодно е за поставување на тераса, во лоѓија, купатило, двор, гаража и подрумски простории.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување во просторот.Клик системот овозможува едноставно составување, без употреб..
7,190.00 ден.
Димензии: 80.5х44.5х 51hЛитри:180л Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор.Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување в..
2,450.00 ден.
Димензии: 80.5х44.5х 51hЛитри:180л Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор.Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување в..
2,450.00 ден.
Димензии: 43х44,5х 51hЛитри:90л  Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор. Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопување во..
1,670.00 ден.
Димензии: 118.5.5х44.5х 51hЛитри:260 л Наменет е за складирање и заштита на перници од гарнитурите за седење на тераса.Има водоотпорен ефект затоа може да се зачува во двор.Погоден е за складирање и на други предмети од домаќинството.Префинетиот дизајн со дрвен ефект овозможува одлично вклопува..
3,350.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 18 (2 Страни)