Мени
Вашата кошничка

Новогодишна Програма

Украс ѕвезда на жолта  боја која може да се закачува на елка. Формата на снегулка и кристалниот ефект на истата ја прави уникатна за новогодишен декор...
79.00 ден.
Голем дедо мраз со висина од 49 цм. Облеката на дедо мразот е изработен од плиш материјал на бордо боја. Деталите му даваат уникатен изглед. Идеално за декорирање под елка или на вашите новогодишни маси. ..
675.00 ден.
Мал црвен дедо мраз кој може да се закачува на елка .Изработен од плиш материјал ...
65.00 ден.
Црвен свеќник во форма на дедо мраз и други мали детали. Позади свеќникот има место за ставање на свеќа. Моделот е идеален за декорирање на вашите новогодишни маси. ..
209.00 ден.
Керамички декор на Дедо Мраз со Елка. Во внатрешниот дел и на самата елка има шарена сијаличка која може да се пушти и функционира на батерија. ..
269.00 ден.
Керамички декор на Дедо Мраз со Елка. Во внатрешниот дел и на самата елка има шарена сијаличка која може да се пушти и функционира на батерија. ..
305.00 ден.
Мали декораци во форма на ирваз и дедо мраз. Идеални за декорирање на вашите новогодишни маси. ..
90.00 ден.
Мала елка со саксија на златна боја, декорирана со мали детали со изглед на снег и со ѕвезда. Идеална за декорирање на вашите простории...
270.00 ден.
Мала елка со саксија на златна боја, декорирана со мали детали со изглед на снег и со ѕвезда. Идеална за декорирање на вашите простории...
190.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 22 (2 Страни)