Мени
Вашата кошничка

Свеќници

Стаклен свеќник со уникатен дизајн кој се состои од златни детали...
490.00 ден.
Стаклен свеќник со уникатен дизајн кој се состои од сребрени детали...
490.00 ден.
Сет на Стаклени Свеќници кој се состои од три свеќници со раазлични големини. Истите имаат уникатен дизајн.Димензии на големиот свеќник: 9 cm дијаметар, 35 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 30 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 25 cm..
1,300.00 ден.
Сет на Стаклени Свеќници кој се состои од три свеќници со раазлични големини. Истите имаат уникатен дизајн.Димензии на големиот свеќник: 10 cm дијаметар, 40 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 35 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 30 c..
1,130.00 ден.
Сет на Стаклени Свеќници кој се состои од три свеќници со раазлични големини. Истите имаат уникатен дизајн.Димензии на големиот свеќник: 10 cm дијаметар, 40 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 35 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 30 c..
1,130.00 ден.
Сет на Стаклени Свеќници кој се состои од три свеќници со раазлични големини. Истите имаат уникатен дизајн.Димензии на големиот свеќник: 10 cm дијаметар, 40 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 35 cm висина Димензии на средниот свеќник:  10 cm дијаметар, 30 c..
1,130.00 ден.
Керамичен фенер, внатре со простор за ставање на свеќа. За внатрешна и надворешна употреба. ..
1,020.00 ден.
Керамичен фенер, внатре со простор за ставање на свеќа. За внатрешна и надворешна употреба. ..
1,200.00 ден.
Прикажани 1 до 10 од 10 (1 Страни)