Мени
Вашата кошничка

Полици

Дрвен шкаф кој се состои од една фиока и две помали врати со стакло, истото може да се закачи на ѕид. Изработена е од дрвен материјал со уникатни детали што ќе го разубави вашиот дом. ..
7,395.00 ден.
Дрвена полица во форма на коцка со метални држачи. Полицата може да се закачува на ѕид. Има рафтови со различни големини кои можат да се декорираат со различни производи...
1,200.00 ден.
Дрвена полица во форма на коцка, дизајнот се состои од две споени коцки кој што и даваат уникатен изглед на полицата. Истата може да се закачи на sид. Истотака поседува рафтови со ширина од 10 cm  и на нив може да се стават различни декоративни производи. ..
1,150.00 ден.
Дрвена полица во форма на коцка со метални држачи. Полицата може да се закачува на ѕид. Има рафтови со различни големини кои можат да се декорираат со различни производи...
1,399.00 ден.
Дрвена полица во форма на круг со метални држачи. Полицата може да се закачува на ѕид. Поседува рафтови со различни големини кои можат да се декорираат со различни производи...
1,588.00 ден.
Дрвена полица во форма на триаголник со метални држачи. Ширина на рафтовите изнесува 17 cm. Полицата може да се закачува на ѕид. Има три рафтови со различни големини. ..
1,300.00 ден.
Дрвена полица во форма на куќа со длабок внатрешен рафт каде што може да се стават различни декоративни производи. Полицата се закачува на sид. Има едноставен но модерен дизајн. ..
499.00 ден.
Дрвена полица во форма на куќа со длабок внатрешен рафт каде што може да се стават различни декоративни производи. Полицата се закачува на sид. Има едноставен но модерен дизајн. ..
380.00 ден.
Дрвена полица шестаголник со внатрешен рафт каде што може да се стават различни декоративни производи, се состои од голема и мала полица. Полиците се закачуваат на sид. Имаат едноставен но модерен дизајн. Димензии на голема полица: 14 cm x 34 cm x 30 cm Димензии на мала полица:&n..
950.00 ден.
Дрвена полица шестаголник со внатрешен рафт каде што може да се стават различни декоративни производи, се состои од голема и мала полица. Полиците се закачуваат на sид. Имаат едноставен но модерен дизајн. Димензии на голема полица: 14 cm x 34 cm x 30 cm Димензии на мала полица:&n..
950.00 ден.
Полица во форма на куќа со рафт каде што може да се стават различни декоративни производи. Полицата се закачува на sид, изработена од метални жици и дрвен рафт. Има едноставен но модерен дизајн. ..
470.00 ден.
Рафт метал дрво во форма на круг, истата се состои од дрвени рафтови кои што можат да се декорираат со различни здели или свеќи. Полицата се закачува на sид , изработена е од метални жици и дрвени рафтови.  Има едноставен но модерен дизајн. ..
750.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 15 (2 Страни)