Мени
Вашата кошничка

Корпи и организатори

Димензија:  60х80 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса за повеќекратна употреба, опремена со двоен тесен зип.Вакум кеса со вакумирани работи може да се чува под кревет или да се стави во плакар.Отстранување на воздухот се врши со помош на правосмукалка.Штити од молци, влага и од мириси о..
75.00 ден.
Димензија:  70х100 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса за повеќекратна употреба, опремена со двоен тесен зип.Вакум кеса со вакумирани работи може да се чува под кревет или да се стави во плакар.Отстранување на воздухот се врши со помош на правосмукалка.Штити од молци, влага и од мириси ..
90.00 ден.
Димензија:  80х110 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса за повеќекратна употреба, опремена со двоен тесен зип.Вакум кеса со вакумирани работи може да се чува под кревет или да се стави во плакар.Отстранување на воздухот се врши со помош на правосмукалка.Штити од молци, влага и од мириси ..
110.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Боја: ПроsирноДимензија:  100х80х32 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса, опремена со двоен тесен зип. Може да се складира под кревет или да се стави во гардероба на полица, а обликот на кесата го олеснува вакумирањето на јоргани, перници, постелнина и облека. Отстранување..
299.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Димензија:  60х90 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса за повеќекратна употреба,опремена со двоен тесен зип.Постои посебно прицврстување за да се обесува облеката на закачалка во внатрешноста на торбата, а потоа целата торба може да се закачи во плакарот.Вакум кеса со вакумирани работи м..
290.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Димензија:  70х145 цмИсклучително силна и издржлива вакум кеса за повеќекратна употреба,опремена со двоен тесен зип. Постои посебно прицврстување за да се обесува облеката на закачалка во внатрешноста на торбата, а потоа целата торба може да се закачи во плакарот.Вакум кеса со вакумирани работи..
390.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Боја: Проsирно Димензија:  60х70х34 цм Исклучително силна и издржлива вакум кеса, опремена со двоен тесен зип. Може да се складира под кревет или да се стави во гардероба на полица, а обликот на кесата го олеснува вакумирањето на јоргани, перници, постелнина и облека. Отстранувањ..
190.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Димензија:  25х45 цмИсклучително силни и издржливи вакум кеси сет 2/1, опремени со двоен тесен зип, а по големина прилагодени на стандардни куфери.Воздух се пумпа со тркалање на кесата – не треба правосмукалка.Кесите се свиткуваат за заштеда на простор...
79.00 ден.
Бренд: YORK Полска
Димензија:  35х55 цмИсклучително силни и издржливи вакум кеси сет 2/1, опремени со двоен тесен зип, а по големина прилагодени на стандардни куфери.Воздух се пумпа со тркалање на кесата – не треба правосмукалка.Кесите се свиткуваат за заштеда на простор...
150.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
290.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
290.00 ден.
Пластични корпи од италијанско призводство. Изработени од високо квалитетна пластика. Можат да бидат искористени за повеке намени во вашите домови...
290.00 ден.
Прикажани 1 до 12 од 34 (3 Страни)